NAJAVA – Teško te zaboravljam – Tamara Popov

Dragi prijatelji, veliko mi je zadovoljstvo što mogu da najavim svoj prvenac, roman “Teško te zaboravljam”. U ovom tekstu ukratko ću vam napisati sve informacije i odgovoriti na pitanja koja ste mi postavljali na Instagram profilu.

SINOPSIS

Ovo je priča o ljubavi, o životu i o borbi. Onoj koju vodimo sami sa sobom.

Volela je Petra. I otišla od njega. Volela je Ognjena. A Petar se vratio. Čitavog života Simona trči iz starog života u novi, iz sadašnjosti u prošlost, sve vreme na duši noseći teret greške koju sebi ne može da oprosti.

Ovo je emotivna ispovest žene kojoj je uvek malo falilo za sreću.

OSNOVNE INFORMACIJE

ŽANR: Ljubavni, drama
IZDAVAČ: Autorsko izdanje
BROJ STRANICA: 106
PISMO: Latinica
POVEZ: Mek

Bilo je mnogo pitanja o tome gde će knjiga moći da se nabavi. U knjižarama je neće biti. U prodaji će, do daljnjeg, biti samo na mojim društvenim mrežama, kao i na sajtu. Isporuka je moguća u svim zemljama – OVDE možete poručiti iz Srbije, a za ostale zemlje javite mi se na instagram profilu ili fejsbuk stranici.

Prvo izdanje je izašlo 13. novembra, a trenutno je u prodaji treće.
CENA

499 dinara + ptt za uplate pouzećem (Naručenu knjigu dobijate na kućnu adresu, a troškove narudžbine+poštarine plaćate prilikom dostave.)
549 dinara za uplate unapred (Novac uplaćujete na žiro račun i po prijemu novca šaljemo naručene knjige, bez troškova poštarine)

ODLOMAK

Ukoliko već niste, početak romana možete pročitati klikom OVDE.

ODGOVORI NA PITANJA

Osim osnovnih pitanja, koje sam “pokrila” gore napisanim informacijama, bilo je i nekoliko kreativnih, pa ću ovde pokušati da odgovorim na njih. 🙂

1. Šta te je inspirisalo da napišeš “Teško te zaboravljam?”

Iskreno, ne sećam se od čega sam krenula i šta mi je bila ideja vodilja. Znam samo da sam u hodu menjala neke stvari, dodavala likove koji nisu u startu planirani i komplikovala živote na mnogo načina. 😀

2. Koliko si dugo pisala?

Ni to ne znam. Ne sećam se kada sam počela. Iskreno, trajao je dugo čitav proces, ali sam većinu vremena samo pila kafu i zurila u prazan ekran. Pisala, pa brisala. I tako u krug.

3. Da li si inspiraciju uzela iz stvarnog života?

Ne, nikako. Kompletna priča je fikcija, osim možda nekih sitnih detalja, delova dijaloga ili tako nečega. 🙂

4. Je l’ ti nekoga teško zaboravljaš?

Zaboravila. I bilo je teško. 😀

Za sve informacije mi uvek možete pisati na društvenim mrežama, preko kontakt forme na sajtu ili na mejl 11tamarap@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *