LJUBAV KAO NA FILMU – Viktorija Van Tim

UKRATKO

Život Kenzi Šo skoro da je savršen. Ima posao iz snova, ogromni dijamant na domalom prstu i verenika kojeg njena porodica obožava.

Jedan zahtev za prijateljstvo na Fejbuku i povratak bivšeg momka u grad podsetiće Kenzi na devojku kakva je bila na koledžu. Poželeće svoju filmsku ljubav, a uloga glavnog muškog junaka u toj ljubavnoj priči biće pod velikim znakom pitanja.
UTISCI O KNJIZI

Mislim da od prošlog leta nisam čitala ovako klasičan čiklit roman. I baš mi je prijalo da se opustim uz avanturu Kenzi Šo. Duhovito, a na momente dramatično i neizvesno delo autorke Viktorije Van Tim sigurno će vam izmamiti osmeh na lice. Sigurno ćete se u pojedinim scenama topiti od romantike, a KUNEM SE da prevrtanja očima zbog klišea ima vrlo malo. 😀

Kao neko ko je odrastao na čiklit romanima, a u poslednje vreme ih ne čita toliko, mogu da kažem: PREPORUKA! 😀

P.S. Javite mi ako ste se i vi malko zaljubiška u Kenzinog bivšeg. 😀

“Bilo je tako dobro osećati sreću. Da na sve zaboravim, čak i ako mi se sutra sve vrati. Jer trenutno sam bila izgubljena u ovom trenutku.”

IZGLED / KORICE

Ako sam dobro shvatila, ova knjiga je prvobitno objavljena u elektronskom izdanju. I moram priznati da mi se te korice (slika iznad) najmanje dopadaju.

Prvo papirno izdanje savršeno ide uz roman. Doduše, kao i Vulkanovo koje je predivno. Savršeno prikazuje ono što nas čeka unutar korica – odličan čiklit roman.

ZAKLJUČAK

Ako očekujete umetničko delo svetske književnosti – nemojte. Ali da je za pet zvezdica i svaku preporuku, jeste, ukoliko volite čiklit. Onako baš volite. Ako smatrate da to nije vaša ‘cup of tea’, nemojte se ni truditi. Dakle, preporučujem ovaj roman svim obožavaocima čiklit ljubavnih romana, svideće vam se sigurno. 🙂

BOOK REVIEW

Ljubav kao na filmu Book Cover Ljubav kao na filmu
Viktorija Van Tim
Čiklit, ljubavni
Vulkan izdavaštvo
2018
272

On je moj Hju Grant iz Dnevnika Bridžet Džouns.
Moj Ričard Gir iz Zgodne žene.
Moj Patrik Svejzi iz Prljavog plesa.
Ukratko, čovek koji mi je slomio srce.
I onaj koji je izabrao dan kada sam objavila veridbu sa gospodinom Savršenim da se vrati u moj život. Šta je trebalo da uradim?

Kenzi Šo do tančina zna kako će teći njen život – izgradila je karijeru u svetu marketinga, ima predivnog verenika za kog će se udati na venčanju iz bajke, a decu će, naravno, odgajati u kućici iz snova. Ali kada se bivši momak i srcolomac Šejn vrati u njen život, Kenzi se dvoumi da li da rizikuje svoj savršeni plan radi prilike da doživi filmski srećan kraj.
Jedno je sigurno, ona odjednom više ne zna ko je glavni muški junak u njenoj ljubavnoj priči.

„Obožavaćete način na koji se scene iz omiljenih filmova pretvaraju u originalnu, dirljivu ljubavnu priču.“ ‒ Kirkus Reviews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *